Lecture

This lecture is a part of "Weekly Conference" - Dec 4, 2019

Information
EKGs
Shock trauma Auditorium
-
ECG
Speakers
Scheduling
Dec 4, 2019 - 7:30 am
1 hour
1 hour
Lecture Schedule
Lecture Schedule for Weekly Conference - Dec 4, 2019 - 7:30 am
EKGs 7:30 am - 8:30 am (1 hour)
“Advanced Documentation: Critical Care Patients” 8:45 am - 9:30 am (45 minutes)
Yá’át’ééh: Medical Tales from Navajo Nation 9:45 am - 10:30 am (45 minutes)
M&M - PG 10:45 am - 11:30 am (45 minutes)
HEENT & Heme/Onc 11:45 am - 12:30 pm (45 minutes)
Additional Info
-
-
No