Lecture

This lecture is a part of "Weekly Conference" - Dec 11, 2019

Information
Transfusion Medicine
Shock trauma Auditorium
-
Senior Lecture
Speakers
Scheduling
Dec 11, 2019 - 9:45 am
45 minutes
1 hour
Lecture Schedule
Lecture Schedule for Weekly Conference - Dec 11, 2019 - 7:30 am
Caring for the Disaster Aortic Dissection 7:30 am - 8:30 am (1 hour)
Code Blue 8:45 am - 9:30 am (45 minutes)
Transfusion Medicine 9:45 am - 10:30 am (45 minutes)
Human Trafficking 10:45 am - 11:30 am (45 minutes)
Abdomen/GI 11:45 am - 12:30 pm (45 minutes)
Additional Info
-
-
No