Lecture

This lecture is a part of "Weekly Conference" - Oct 14, 2020

Information
Critical Care Pitfalls for the Crashing Cancer Patient
Shock trauma Auditorium
-
Crashing Patient
Speakers
Scheduling
Oct 14, 2020 - 8:40 am
35 minutes
35 minutes
Lecture Schedule
Lecture Schedule for Weekly Conference - Oct 14, 2020 - 7:30 am
Resuscitation & Risk Management Pitfalls in Sepsis 8:05 am - 8:40 am ( 35 minutes)
Critical Care Pitfalls for the Crashing Cancer Patient 8:40 am - 9:15 am ( 35 minutes)
Focus on POCUS 9:15 am - 9:25 am ( 10 minutes)
Trouble with Big Red: Aortic Disasters 9:35 am - 10:10 am ( 35 minutes)
Time to Plasmapheresis: Pitfalls in Diagnosis & Management of the TTP Patient 10:10 am - 10:45 am ( 35 minutes)
Focus on POCUS 10:45 am - 10:55 am ( 10 minutes)
How a Roux-en-Y Can Ruin Your Shift 11:05 am - 11:40 am ( 35 minutes)
From Cold & Dead to Warm & Alive: Resuscitating the Crashing Hypothermic 11:40 am - 12:15 pm ( 35 minutes)
Additional Info
-
-
Yes