Lecture

This lecture is a part of "Weekly Conference" - Nov 17, 2021

Information
Social Medicine (LGBTQ)
Shock trauma Auditorium
-
Miscellaneous
Speakers
  • Kevin Semelrath

Scheduling
Nov 17, 2021 - 8:40 am
45 minutes
45 minutes
Lecture Schedule
Lecture Schedule for Weekly Conference - Nov 17, 2021 - 7:30 am
Critical Care 7:30 am - 8:25 am ( 55 minutes)
Social Medicine (LGBTQ) 8:40 am - 9:25 am (45 minutes)
Board Review 9:40 am - 10:25 am (45 minutes)
OB/GYN 10:40 am - 11:10 am (30 minutes)
Neurovascular Disease: Acronyms other than CVA 11:15 am - 12:00 pm (45 minutes)
Residency Town Hall 12:00 pm - 12:30 pm (30 minutes)
Additional Info
-
-
No